Hoewel reserveonderdelen voor koffers er op het eerste gezicht identiek uitzien, is elk reserveonderdeel speciaal ontworpen om op een bepaald koffermodel te passen. Daarom is het belangrijk dat u het exacte modelnummer van uw koffer opzoekt. Zelfs als twee koffers er identiek uitzien, kunnen ze een verschillend modelnummer hebben op basis van hun grootte, kleur of zelfs productiedatum en dus verschillende reserveonderdelen hebben.

Het proces om het modelnummer te vinden kan voor elk bagagemerk iets anders zijn. Bekijk de onderstaande instructies om te zien hoe u het modelnummer voor uw koffermodel kunt vinden.

Staat het merk van uw koffer er niet bij?

Wij breiden het aantal beschikbare reserveonderdelen op suitcase.repair. We horen graag van u als uw merk in het bovenstaande ontbreekt. Ons team zal zijn best doen om de onderdelen van dit merk aan ons assortiment toe te voegen.

In de tussentijd kunt u een account aanmaken en uw koffer registreren, zodat wij u kunnen informeren zodra er reserveonderdelen voor uw koffermodel beschikbaar zijn!

Neem contact met ons op!