Het aanbieden van een verzekering voor bagage kan een uitdaging zijn vanwege de verscheidenheid aan beschikbare reserveonderdelen en het brede scala aan schadepatronen. Om de last van het aanbieden van bagageverzekeringen te verlichten en te voorkomen dat het schadebedrag te hoog wordt opgegeven, bieden wij een aantal diensten aan die gericht zijn op verzekeringsmaatschappijen.

Beoordeling van de repareerbaarheid van bagage

Het beoordelen van de schade aan bagage kan een ingewikkelde zaak zijn. Voor schade die alleen vervanging van bepaalde onderdelen vereist, controleren we of de benodigde onderdelen nog beschikbaar zijn en als ze uitverkocht zijn nog steeds verkrijgbaar zijn.

Voor meer gecompliceerde schade waarvoor het item naar een reparatiecentrum moet worden gestuurd, bieden wij een schatting van de reparatiekosten en een evaluatie als de reparatiekosten hoger zijn dan de vervangingswaarde.

Beoordeling van historische detailhandelsprijzen en vervangingskosten

In gevallen waarin een reparatie niet meer mogelijk is en het artikel vervangen moet worden, is de nauwkeurige berekening van de tijdswaarde van groot belang. Helaas wordt de geschatte historische detailhandelsprijs vaak te hoog opgegeven, waardoor het bepalen van de tijdswaarde vaak een onnauwkeurig en onduidelijk proces is.

Dankzij onze specialisatie in bagagereparaties en onze uitgebreide gegevens over historische winkelprijzen kunnen wij u voorzien van nauwkeurige schattingen van de historische winkelprijs, de geschatte kosten van een vervanging en de tijdswaarde op basis van uw berekeningsvereisten.

Hebben we uw interesse gewekt?