Op Suitcase.Repair werken we onophoudelijk om het repareren van uw bagage eenvoudig en betaalbaar te maken. Om dit te bereiken werken we samen met merken, luchthavens, luchtvaartmaatschappijen, cruisemaatschappijen, plaatselijke winkels en hotels om bagagereparaties waar mogelijk aan te bieden en klanten een uitzonderlijke service te bieden. Lees hieronder meer over hoe een partnerschap met Suitcase.Repair u voordeel kan opleveren.

Garantie & reparatieservices voor bagagemerken

Uw klanten een uitstekende aftersales-ervaring bieden is nog nooit zo eenvoudig geweest. Werk samen met suitcase.repair om uw merk te promoten, uw duurzaamheidsinitiatief te stimuleren en uw servicekwaliteit te verbeteren. Profiteer van flexibele serviceniveaus, van het aanbieden van uw reserveonderdelen tot het beheer van uw garantiegevallen, en dat alles terwijl u uw kosten verlaagt.

Ontdek onze diensten

Reparatiediensten voor luchtvaartmaatschappijen en luchthavens

De reparatie en vervanging van beschadigde bagage is voor veel luchtvaartmaatschappijen en luchthavens een tijdrovend en duur proces.

suitcase.repair Spare Part Vouchers bieden een efficiënte oplossing om het aandeel gerepareerde items te verhogen en tegelijkertijd de tijd die besteed wordt aan het beheren van de gevallen te verminderen.

Bovendien bieden wij end-to-end oplossingen voor het beheer van de volledige reparatie- en vervangingsservice voor bagage.

Ontdek onze diensten

Reparatiediensten voor cruisemaatschappijen

De reparatie en vervanging van beschadigde bagage is vaak een ingewikkeld proces voor cruisemaatschappijen, omdat beschadigde bagage vaak niet aan boord gerepareerd kan worden vanwege de grote verscheidenheid aan verschillende reserveonderdelen.

Met suitcase.repair Spare Part Vouchers kunnen uw passagiers er zeker van zijn dat de juiste reserveonderdelen voor hun item op hen wachten wanneer ze weer thuis zijn.

Bied daarnaast end-to-end oplossingen voor het beheer van de volledige reparatie- en vervangingsservice voor bagage.

Ontdek onze diensten

Bagagebeoordeling voor verzekeringsmaatschappijen

Het bepalen van de repareerbaarheid van een bagagestuk, de reparatiekosten en in het geval van niet-repareerbare items de tijdswaarde van het beschadigde product kan een uitdaging zijn voor verzekeringsmaatschappijen.

Onze gegevensgestuurde evaluatieaanpak geeft u een duidelijk en betrouwbaar antwoord op deze vragen, zodat u prioriteit kunt geven aan een reparatie wanneer dit financieel haalbaar is. Tegelijkertijd helpt onze evaluatieservice om overcompensatie als gevolg van opgeblazen historische detailhandelsprijzen te voorkomen.

Ontdek onze diensten

Bagagereparatiediensten aanbieden in uw winkel

Hebt u ooit overwogen om bagagereparatiediensten aan te bieden in uw winkel? Hoewel veel reparaties door klanten zelf kunnen worden uitgevoerd, voelen zij zich er misschien niet prettig bij. Bovendien is voor ingewikkelder reparaties gereedschap nodig dat consumenten niet altijd bij de hand hebben.

Deelnemen aan de suitcase.repair netwerk creëert zo een unieke kans om extra inkomsten te verdienen en tegelijkertijd meer bekendheid te krijgen voor uw bedrijf.

Meer informatie

Bied een reparatiedienst voor bagage aan in uw hotel

Bagagereparatieservices zijn in veel gevallen alleen te vinden in bepaalde luxe hotels en zijn beperkt tot het repareren van producten van bepaalde merken.

Met suitcase.repair het aanbieden van een bagagereparatieservice aan uw gasten is heel eenvoudig en vereist niet veel ruimte of grote uitgaven. Bied de service exclusief aan uw gasten aan of vergroot de bekendheid van uw pand door uw diensten lokaal aan te bieden en tegelijkertijd een nieuw

Meer informatie