Herstel en vervang uw bagage

Of u nu op zoek bent naar een end-to-end serviceprovider of de efficiëntie van uw claimbeheerproces wilt verhogen, wij hebben alles voor u in huis.

Als een end-to-end dienstverlener kunnen wij het beheer van het gehele proces aanbieden, van de registratie van de claim, de beoordeling van de repareerbaarheid, de reparatie van bagage en voor niet-repareerbare items vervangende bagageservices.

Onze oplossing kan ook helpen om herstelbare claims direct aan de balie af te handelen met onze unieke suitcase.repair vouchers voor reserveonderdelen.

suitcase.repair Onderdelenbonnen

De invoering van suitcase.repair Reserveonderdeelbonnen is een van de meest effectieve methoden om bagageclaims af te wikkelen. Met onze vouchers voor reserveonderdelen kunt u claims afhandelen nog voordat er een schaderapport is ingediend Zo bent u minder tijd kwijt aan het registreren en afhandelen van claims.

Passagiers doorverwijzen naar traditionele reparatiewerkplaatsen voor eenvoudige schade zorgt voor immense kosten door de handmatige verwerking van reparatiegevallen. Met onze zelfbedieningsreparaties kunt u drastisch de afhandelingskosten drastisch verlagen voor schade aan onderdelen, terwijl de oplostijd voor claims te verkorten.

Met suitcase.repair als uw partner profiteert u bovendien doordat u zaken kunt afhandelen voor meerdere merken via één centraal platform.

Bagage Vervangende Diensten

Op suitcase.repair is ons belangrijkste doel om het percentage reparaties bij het verwerken van claims te verhogen en zo uw verzekeringspremies te verlagen.

In het onfortuinlijke geval dat bagage niet gerepareerd kan worden, kunnen onze gegevensgestuurd proces ervoor dat de meest nauwkeurige historische detailhandelsprijzen worden gebruikt om de tijdswaarde van de beschadigde bagage.

Ondertussen profiteert u van onze nauwe relatie met bagagemerken, waardoor u bagage tegen groothandelsprijzen kunt vervangen terwijl u passagiers een ruime keuze aan merken om uit te kiezen en aantrekkelijke (niet-opgeblazen) prijzen voor het geval de tijdwaarde van de bagage niet voldoende is om een nieuwe koffer te kopen.

Vereenvoudigd schadebeheer & facturering

Het maakt niet uit of u liever onze end-to-end diensten of onze suitcase.repair Onderdelenbonnen profiteert u ervan dat u via één platform reparatiezaken voor een groot aantal merken kunt regelen.

Ondertussen zijn onze gecentraliseerde facturatie u een gedetailleerde rapportage over de zaken die door ons zijn behandeld.

Daarnaast hebt u de optie om meer gedetailleerde analyses te ontvangen voor een beter begrip van uw reparatiegevallen.

Hebben we uw interesse gewekt?