Onderdelen zoeken

Afhankelijk van het merk van uw koffer kunt u het modelnummer op verschillende plaatsen vinden. Voor de merken waarvoor wij reserveonderdelen op onze site aanbieden, kunt u onze instructies volgen om het modelnummer te vinden.

Afhankelijk van het merk koffer is het mogelijk dat koffers zonder modelnummer worden verzonden.

Dit kan verschillende redenen hebben, bijv. dat het artikel verkocht is voordat het merk modelnummers invoerde.

Helaas bieden wij alleen reserveonderdelen aan voor koffers die een modelnummer hebben. De meeste merken bieden ook geen reserveonderdelen meer aan voor artikelen die erg oud zijn en geen modelnummer hebben.

Om te garanderen dat onze reserveonderdelen precies in uw koffer passen, identificeren wij de reserveonderdelen niet aan de hand van hun uiterlijk, maar aan de hand van het modelnummer van de koffer.

Helaas zal ons serviceteam op dit moment geen u niet helpen om de benodigde onderdelen te identificeren aan de hand van afbeeldingen.

Wij breiden de lijst van merken waarmee wij samenwerken voortdurend uit om u een ruime keuze aan reserveonderdelen van veel verschillende merken te kunnen bieden.

Op dit moment kunnen we u helaas geen reserveonderdelen aanbieden voor merken die niet op onze site staan. In dergelijke gevallen raden wij u aan om contact op te nemen met de verkoper bij wie u het artikel hebt gekocht om hulp te vragen.

Ongeacht of het merk van uw koffer vermeld staat op suitcase.repair staat of niet, heeft u nog steeds de mogelijkheid om een account te registreren op onze site. Zo kunt u de gegevens van uw koffer, het modelnummer en zelfs de aankoopbon uploaden, zodat u alle gegevens bij de hand hebt voor het geval u reserveonderdelen nodig hebt of een garantieclaim moet indienen.

Veel reserveonderdelen lijken op het eerste gezicht op elkaar. U moet echter voorzichtig te werk gaan, omdat het selecteren van reserveonderdelen op basis van afbeeldingen vaak leidt tot het kopen van de verkeerde reserveonderdelen. In plaats daarvan raden wij u aan het modelnummer van uw koffer op te zoeken om de bijpassende onderdelen te vinden.

Hoewel de onderdelen er misschien anders uitzien, zijn de Wielen hoogte, de vorm van de Wielen behuizing, de plaatsing van de schroeven of de lengte van de Telescopische Handgreep kunnen verschillen van het onderdeel dat momenteel op uw koffer geïnstalleerd is. Als het reserveonderdeel slechts weinig verschilt van het huidige geïnstalleerde reserveonderdeel, zal het reserveonderdeel in de meeste gevallen niet goed passen.

Kennis reserveonderdelen

Helaas, zoiets als een universele koffervervanger Wielen niet bestaan.

Elke koffer Wielen is ontworpen om in een specifieke koffer te passen. Daarom is de vorm van verschillende Wielende plaatsing van de schroeven en de hoogte van de Wielen en zelfs de plaatsing van de Wielen op de Wielen behuizing kan voor elke koffer anders zijn Wielen.

Een Wielen die slechts weinig verschilt van de originele Wielen zal leiden tot de Wielen niet goed past. In veel gevallen is dit te zien aan de Wielen behuizing niet goed op de behuizing past, de schroefgaten niet uitgelijnd zijn of de resterende Wielen een verhoogde slijtage vertonen na de Wielen is vervangen.

Om dergelijke problemen bij suitcase.repair bieden wij reserveonderdelen aan die perfect bij uw koffer passen. U hoeft alleen maar het modelnummer van uw koffer op te zoeken.

Het is niet ongebruikelijk om een Wielen op onze site te vinden die lijkt op de Wielen die momenteel op uw koffer geïnstalleerd is.

Aangezien elke koffer Wielen ontworpen is om op een specifieke koffer te passen, raden wij u aan uw modelnummer te zoeken om er zeker van te zijn dat het op uw koffer past. Zelfs verschillende maten van hetzelfde model kunnen verschillende onderdelen gebruiken, zodat u voor elke koffer apart moet zoeken.

Meer informatie over hoe u in dergelijke gevallen te werk moet gaan, vindt u op deze pagina.

Merken voeren regelmatig updates van producten uit om hun prestaties verder te verbeteren of om onderdelen te vervangen als deze niet meer verkrijgbaar zijn of om andere redenen.

In sommige gevallen kan het merk ervoor kiezen om het modelnummer van de koffer ongewijzigd te laten, ondanks dat de reserveonderdelen veranderd zijn. Dit wordt vaak gedaan als de onderdelen er visueel hetzelfde uitzien.

In dergelijke gevallen is het belangrijk om te begrijpen dat de reserveonderdelen vaak niet uitwisselbaar zijn en vervangen moeten worden door exact hetzelfde onderdeel om de pasvorm te garanderen.

Nadat u het modelnummer van uw koffer hebt opgezocht, kunt u dus gevraagd worden om te vergelijken welk reserveonderdeel momenteel op uw koffer wordt gebruikt. Om te bepalen welk onderdeel momenteel op uw koffer wordt gebruikt, moet u het ontwerp van de onderdelen vergelijken met dat van uw koffer. De verschillen zijn vaak erg klein, zoals kleine afwijkingen in de Wielen dopontwerp, een ander logo of andere plaatsing van knoppen of in het geval van telescopische handgrepen zelfs een andere vorm van de buizen.

Als u moeite hebt om te bepalen welk onderdeel u nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons serviceteam voor verdere begeleiding.

Afhankelijk van het exacte koffermodel dat u bezit en de leeftijd van het artikel is het mogelijk om de reserveonderdelen van een andere koffer op uw product te gebruiken.

Als dit het geval is, vindt u een kleine knop op de productpagina waarmee u alternatieve reserveonderdelen kunt weergeven die op uw product passen.

Let op: Deze onderdelen zijn oorspronkelijk ontworpen voor een ander koffermodel. suitcase.repair pasgarantie niet van toepassing bij aankoop van alternatieve onderdelen. In veel gevallen is het zeer waarschijnlijk dat het reserveonderdeel precies in uw koffer past (bijv. als het reserveonderdeel alleen een andere kleur heeft), maar omdat het niet het originele reserveonderdeel voor uw specifieke artikel is, kunnen wij de pasvorm niet garanderen (bijv. in zeldzame gevallen kan de plaatsing van de schroeven anders zijn).

Als deze optie niet op de productpagina wordt weergegeven, kunnen wij u momenteel helaas geen alternatieve onderdelen aanbieden die bij uw koffer passen.

Als het reserveonderdeel voor uw koffer momenteel is uitverkocht, hebt u twee opties:

  1. Kijk uit naar alternatieve producten. Voor sommige producten kunnen alternatieve reserveonderdelen beschikbaar zijn die oorspronkelijk ontworpen zijn voor een ander koffermodel, maar die hoogstwaarschijnlijk ook op uw product passen.
  2. Meld u aan om op de hoogte te worden gebracht. Als een reserveonderdeel uitverkocht is, zullen wij ons best doen om het (indien mogelijk) opnieuw te bestellen. Omdat de voorraad van sommige reserveonderdelen beperkt kan zijn, hebt u de mogelijkheid om per e-mail op de hoogte te worden gesteld zodra het onderdeel dat u nodig hebt weer beschikbaar is. Om u in te schrijven gaat u gewoon naar de productpagina en klikt u op de knop "Stel mij op de hoogte wanneer het onderdeel beschikbaar is".

Stuur een bericht

Als u er de voorkeur aan geeft ons een e-mail te schrijven, kunt u deze sturen naar contact@suitcase.repair